Mari Solei´s Kanaliseringer

 

 

Kjære dere! 

Alle disse kanaliseringer er tatt ned utenfor tid og rom og er kommet ned til meg/oss mennesker i tidsrommer fra 1999 og til 2019.  Det jeg ser i ettertid er at alle disse kanaliseringer er like aktuelle uansett  tidsepoke og forteller oss mennesker hvordan det er å gå over i ny energi. 

Kanaliseringene kommer fra mitt høyere selv via andre og høyere mesterdeler av min sjelspotensiale. 

Pust inn disse ord inn i ditt hjerte og kjenn etter hva som føles rett i ditt hjerte der du er. 

 

I dette liv er jeg ikke påvirket det kollektive felt og mønster i mitt sjelsplan som kanal. 

Jeg er som et lite barn som har total tillit til det som kommer uten å analysere eller kritisere eller fordømme noe. Jeg forstår ikke alt. Slik var det når jeg begynte å ta ned informasjon for ca 20 år siden. Mye av dette ser jeg er ren informasjon iforhold til det som skjer på jorden i dag. 

På det fysiske plan har jeg som sjel hatt mine erfaringer og prosesser i dette. Jeg viste mye, men kunne ikke komme frem for verden var ikke klar for denne infoen. I mellomtiden ble dette en indre reise for meg gjennom barnets uskyldighet,tillit og åpenhet Det ble en stor ryggsekk etterhver å bære. 

Med å være i en verden som ikke helt var der jeg selv var falt jeg lett utenfor å gikk min egen vei. Jeg følte meg utenfor alt, siden jeg var høy sentitiv og tok inn informasjon. Jeg innrettet meg så godt jeg kunne for å kunne være der for meg selv og menneskeheten. Jeg har alltid kommunisert med alt levende og sett det bakenforliggende i enhver siturasjon. Dette innebar at jeg alltid hadde en oveblikk og mitt hjerte omfavnet alt, selv om smerten kjentes i min kropp. I dag er jeg utrolig glad for å komme frem bak sløret som jeg selv sier - i dag er jeg klar og verden klar for å motta dette. Takk. 

Namaste!

Fra hjerte til hjerte. 

Mari Solei

Nyeste kommentarer

06.11 | 22:44

Tusen takk, Mari Solei, for at du deler din fantastiske historie🙏
Jeg er fylt av takknemlighet for at jeg er så heldig å ha kontakt med deg♥️

06.11 | 13:48

Tusen takk Mari Solei. Det er en sterk historie om Chani og Mayafolket.En sterk historie om menneskehetens gang til vi nå står her. Tusen takk

06.11 | 11:08

For meg føles ordene helt ekte og sanne i mitt hjerte, det kjennes i hele meg. Disse ordene får hele krippen til å vibrere.

06.11 | 10:58

Tusen takk ♥️ Jeg gleder meg til å i ro ta i mot den informasjon du får beskjed om å dele. Takk for at du er den du er.