Mari Solei`kanaliseringer.

Dato 18 des 2012.

Kjære dere alle.

Vi hilser dere fra kilden Gud i denne tid. Et år er gått hvor dere alle har gått igjennom sterke forandringer i dere og rundt dere. Disse forandringene er en begynnelse på en tid på jorden hvor dere vil føle og forstå  deres opprinnelse på en ny måte. Mange sannheter er kom frem fra forskjellige kananaler. Lytt inn i deres hjerter å føl hva din sannhet er.

Mayafolket hilser dere i denne stund.

Gled dere vakre kjærlighetsgaver - dere er kjærlighetsgaver som i denne tid forløses fra en illusjons virkelighet. Lenge har dere ventet på dette ståsted og en forandring vil komme for dere alle. Mange lurer på hva dette innebærer for menneskeheten. Forandringen vil skje gradvis for dere alle. Noen av dere vil akselere inn i høyere bevissthet straks - noen av dere er der allerede. Dette vil skje ut fra hver enkelt menneske. Krystallbroene er påkoblet og energiene er i denne tid påkoblet linjer av lys som strekker seg ut over deres jord og videre ut i andre univers i skapelsen. Det vil komme til å bli mange overraskelser for dere. En av overraskelsene dere vil møte er deres avdøde slekninger som vil møte dere i overgangen. Det er en stor begivenhel og vi kan godt si at det er en stor fest i alle univers i skapelsen. Mange følger dere over krystallbroen som er klargjort. Vær i deres semtrum - vær i deres hjerter våre kjære. Vi elsker dere - vi elsker dere .

Adnoy - adnoy.

Shakita - polasa - akia - kano.

Namaste.

 

Nyeste kommentarer

06.11 | 22:44

Tusen takk, Mari Solei, for at du deler din fantastiske historie🙏
Jeg er fylt av takknemlighet for at jeg er så heldig å ha kontakt med deg♥️

06.11 | 13:48

Tusen takk Mari Solei. Det er en sterk historie om Chani og Mayafolket.En sterk historie om menneskehetens gang til vi nå står her. Tusen takk

06.11 | 11:08

For meg føles ordene helt ekte og sanne i mitt hjerte, det kjennes i hele meg. Disse ordene får hele krippen til å vibrere.

06.11 | 10:58

Tusen takk ♥️ Jeg gleder meg til å i ro ta i mot den informasjon du får beskjed om å dele. Takk for at du er den du er.