Mari Solei og Oddvar`kanaliseringer.

Her kommer en info fra Oddvar og meg.

Vi vil skrive noen ord om kanaliseringer som er komt inn til oss som dualsjeler i samskapelse med vår høyeste plan som sjeler. Disse kanaliseringene startet i juni 2016 og ble innrettet en intergalaktisk portal " LYSET I NORD"

Da vi møtte hverandre i 2016 begynte en ny reise for oss begge hvor vi falt på plass i våre hjerter og ny informasjon begynte å kanaliseres inn til oss og likeså menneskeheten. Dette handlet sterkt om vår tjeneste/ ansvar og våre kropper. Likså ble informasjonen formidlet ned på et jordisk og fysisk forståelige plan selv om informasjonen var fra høy bevisshet. 

Vi velger å legge ut mange av disse kanaliseringene nakent og transparang da dette er det himmelske arkiv og den vi er, som kommer frem. Vi har alle hatt dype prosesser i forhold til å se vår egen storhet som kjærlighetvesen. Vi har hatt veldig lett for å være liten og måle oss med hverandre slik mange av oss har. 

Vi er ute av barnehagen nå. Det er som Nilsons Mandelas ord klinger i mine ører her.

" Hva er det som er så stort ved å være liten - verden er ikke tjent med vår småbarnslek. "

Vi ønsker å stå frem med de ord som er kommet ned til oss for vi opplever at de  angår oss alle uansett hvor vi er på veien. Kanskje du der ute vil gjenkjenne deg i noe av dette. 
Reisen vår hjem til oss selv er forskjellig for hver enkelt av oss. 

Siden vi traff hverandre har det vært en sterk ekspansjon som har vært full av kjærlighet på alle plan. Det har vært lag på lag av overgivelse gang på gang. Mye av energien/informasjonen som er kommet inn handler om våre kropper og den tid vi er i nå på jorden, alle sammen. 

Det handler om opp/nedstigning i våre fysiske kropper om våre sjelsstråler, om sjelsuniverset og åndsuniverset og evigheten.  
Det handler om nordområdene - spesielt Finnmark. Men det handler mest av alt om LYSFOLKETS innvandring fra polene og ut over jorden. Hvor vi la ned våre essenser og hvor alt løftes frem i denne tid. Vi takker for at du vil lese dette og takker for at vi får lov til å berøre ditt hjerte i kjærlighet og inspirere deg på din vei.

Lykke til!

Mari Solei og Oddvar. 

 

Nyeste kommentarer

06.11 | 22:44

Tusen takk, Mari Solei, for at du deler din fantastiske historie🙏
Jeg er fylt av takknemlighet for at jeg er så heldig å ha kontakt med deg♥️

06.11 | 13:48

Tusen takk Mari Solei. Det er en sterk historie om Chani og Mayafolket.En sterk historie om menneskehetens gang til vi nå står her. Tusen takk

06.11 | 11:08

For meg føles ordene helt ekte og sanne i mitt hjerte, det kjennes i hele meg. Disse ordene får hele krippen til å vibrere.

06.11 | 10:58

Tusen takk ♥️ Jeg gleder meg til å i ro ta i mot den informasjon du får beskjed om å dele. Takk for at du er den du er.