Mari Solei og Oddvar`kanaliseringer.

11.06.2016 Forent portal dannes ned til jorda.  

Vi arbeider med energilinje fra Alta til Tønsnes ( kraftsenter utenfor Tromsø)da dette kom. 

Oddvar sitter i Alta - jeg sitter på Tønsnes i fjæra på min hjemplass. 

Da vises  energilinje som åpnes opp fra Sirius og ned til jorda, en portal. Tidslinje.Ny tidslinje sies det.  Den går via Hammerfest til Alta og Tønsnes.

Da begynner det å dannes en forent energi, en forent portal hvor jeg puster inn energien fra Oddvar og det danner seg et 8 tall mellom oss.  Så trer det frem et hjerte som legger seg i midten av 8 tallet.

Og energien blir sterkere og sterkere.  Så blir jeg fokusert mot midten av 8 tallet, der ligger den blå perle.  Jeg får se at vi møtes på tungespissene våres og den blå pærle åpner opp en passasje innover og vi går inn i et nytt landskap.

🙂 

Og det virker som det landskapet vi går inn, har forbindelse med alle rom, alle univers.  Forbindelse med micro og macro i alt.  Den portalen som åpnes opp er en portal som er gjennom alle dimensjoner og tidslinjer.   Og det vises at vi går gjennom alt, vi flyter gjennom alt levende.

 🙂

Plutselig står vi fremfor St. Kumara og Lady Venus.  De står foran oss, som en konge og dronning og holder en overenergi. De smiler og ønsker oss velkommen frem.  

Da kommer de begge frem til oss og berører hjertene våre.  Og så legger de hånden over det 3 øyet vårt og plutselig er alt strøket ut gjennom alt av dualitet.

🙂

Det er veldig sterkt, det pågår noen sekund eller minutter.  Alt er mørkt og vi opplever begge å gå gjennom mørkets svarteste natt - der vi begge er inne i en total transformasjon. 
Da er det over og de ber oss lukke opp øynene - står St. Kumara og Lady Venus der med et grønt hjerte.

Vi ser inn i en energi som vi vet er - Guds hjerte sammensmeltet av moder jord hvor det glitrer av moder jords krystaller.  De ber oss om å puste inn den felles energien, en forent energi.

Og så ber de hver av oss om å puste inn det grønne hjerte - til oss selv.

De sier til oss at alt er over, tjenesten er over med å forene alt tilbake til ONE i oss selv. 

Det vi begge hadde valgt å stige ned for å fullføre alt for oss selv og likeså menneskehet.  Det var den høyest plan. Lyset i nord ble aktivert inn i det fysiske og en ny begynneles kunne skje. 

Da ber de oss om å være i energien på nytt, lukke øynene.  Og etterhvert ber de oss lukke dem opp, da hører jeg: "Nå kommer han".

Da ser jeg Oddvar kommer på enhjørningen.  Han er kledd som en ridder og smiler.  Han går av hesten og står og flirer til meg.  Herlig.  Og jeg går mot han og jeg sier.  Er det du som holder manifestasjonen og han bare smiler. 

Jeg ser på enhjørningen og plutselig vet jeg at Oddvar holder den maskuline 4 foten.  Enhjørningen den 3.  Og jeg ser at jeg står og går mot han og at vi holder den 4 foten i lag, vi er to.  Det er 4 føtter. Og vi ler. De viser oss oss mennesker og de viser at den 3 foten er intuisjonen og den 4 foten er moder jord. Det er 4 linjer som blir aktivert ut over jorden fra nord.  

Da opplever jeg først en stor energi som kommer bak Oddvar, en svær engel, kan også se ut som en ørn, den hvite ørn.  Den legger seg over ryggen på Oddvar og jeg går inn i armene til Oddvar og det er akkurat som vi blir oppslukt og omfavnet av den hvite ørn.  Vi ser hele vingespennet.

Så kommer det en ørn til å legge er seg over meg, den feminine.  Og jeg får se at vi danner en portal, en ørneportal ned mot jorda som vi står sammen i.  

Den hvite ørn`s portal.  St. Kumara og Lady Venus er forent i det fysiske univers, Våre høyere deler er komt ned. 

Jeg går ilbake til bilen og sitter i bilen min. Da blir det vist meg to stråler som er kommet inn og forankrer seg på Tønsnes. 

Det vises meg en forent energi midt imellom, en portal.

 🙂

Takk. Takk Oddvar.  Takk Oddvar for at du kom.  Jeg elsker deg.  Elsker deg.  Elsker deg.  La den høyeste vilje skje, det er fullbrakt

Nyeste kommentarer

06.11 | 22:44

Tusen takk, Mari Solei, for at du deler din fantastiske historie🙏
Jeg er fylt av takknemlighet for at jeg er så heldig å ha kontakt med deg♥️

06.11 | 13:48

Tusen takk Mari Solei. Det er en sterk historie om Chani og Mayafolket.En sterk historie om menneskehetens gang til vi nå står her. Tusen takk

06.11 | 11:08

For meg føles ordene helt ekte og sanne i mitt hjerte, det kjennes i hele meg. Disse ordene får hele krippen til å vibrere.

06.11 | 10:58

Tusen takk ♥️ Jeg gleder meg til å i ro ta i mot den informasjon du får beskjed om å dele. Takk for at du er den du er.