Mari Solei´s Kanaliseringer

Vær velsignet, kjære dere.

Det lyser en bro fra hjerte til hjerte i denne dag. Broen er skapt fra fader himmel til moder jord. Fra blomst til blomst fra hjerte til hjerte. Broen er overgangen til den nye bevissthet - den nye jord. Livets nøkkel låser opp kilden som springer ut lik en vårblomst på marken - lik en elv som renner langs rensede steiner. Elven er livets vann og gir næring til kjærlighetens frø som spirer og gror i deres hjertehage. Livets nøkkel Santa koora bærer kodene til lysbroen himmelbroen. Dere kan se den på natthimmelen hvor dens lekende farger dansende som et barn i fri glede og kjærlighet.” Nordlyset - ” Lyset i nord”. Dere kan også se den lysende på natt himmelen i mørketiden som Betlehemsstjernen - Venus stjernen - Morgenstjernen. Alt er sammensatt i den hellige gral.

Dere ser, sanser og forstår litt etter litt betydningen av kildens renhet og kildens utspring. Ingenting kan springe og gro i tørket jord, uten næring. Kroppene deres er uttørket og kjenner seg maktesløs og utbrent. Tankene deres nærer dere ikke lenger. Følelsene deres vil ikke være grobunn til undertrykkelse lenger. Cellene deres skriker seg opp mot himmelen som et barn som søker trøst hos sin mor og far. Dere vil komme til å se alt på en ny måte - når sannheten hjerte kommer frem som ennå er delvis skjult for dere.

I visdommens tre bæres tornene fra tornebusken, som skal forløses. Tornene sitter i dype sår i deres indre og ytre smerte.

Bruk Santa koora og rens dine sår. La pusten renne gjennom deg som en elv fra kildens utspring - din indre krystall. I din pust ligger kilde til alt liv.

Pust inn og vær lik en bølge, som bølger utover og innover. Livets bølge. Kjenn etter hvordan denne bølgen renser dine sår og leger din kropp. La hver bølge finne sin vei og sprenge grensene inni deg lik en vår flom som bryter seg frem fra frossen jord. Hvit da at det er din egen hjertehage, som du pløyer og er klar til å så nye frø i.

Kjære menneskebarn - forstå hvor vakre dere er. Dere er vakre rubiner som kranser helhetens kjærne i denne dag. Se alle de vakre spirene som vokser opp fra deres indre sår, etter hvert som dere heales. Dere er fruktene på ” livets tre ”som skal blomstre på nytt ut fra en hel energi med mye større viten en før. Dere er frøene for den nye jord - kjærlighetens frø. Se deres egen rikdom og fold dere ut i ydmykhet og la dere bli omfavnet av hverandre. La rikdommen i ” Livets kilde ” være dere og se at dere har mange veier - slik kildens utspring har.

Alle veier kommer fra samme kilde. Dere har møtt hverandre på livets vei og skapt blokkeringer i lag. Dette for å gå dypere inn i deres egen kilde. Hver gang fikk du kjenne til kildens utspring, når du var på dypet i deg selv. Hver gang du ba og ropte opp mot himmelen i smerte var alt der hos deg. Hver gang sang englene enda høyere til deg og prøvde å få deg til å kjenne og føle rikdommen, du skulle finne inni ditt stille rom. I ensomhet knelte du i overgivelse, hver gang du hadde båret ditt kors og korsfestet deg selv langs veien - eller latt andre korsfestet deg.

 

I dag kan du se deg tilbake og se den vakre vei du har gått opp, for å erfare kildens utspring i en naken og karri jord - ubeskyttet av alle elementer - trodde du. Dere har alltid vært beskyttet fra enheten kilde, kjære barn. Ingen steg har du gått uten beskyttelse fra englene og mestere, som har stått rundt deg. Hver gang du falt på kne og ikke ville mer - var det en kjælig hånd som varsomt strøk deg over ditt hår og pustet liv inn i dine sår. Hver gang var englene der og danset rundt deg i lek med kjærlige vibrasjoner, slik at du kunne kjenne gleden i ditt hjerte, som du følte var blitt borte. Hver gang ble det sendt hjelp til deg slik at du kunne hvile ut samens med en venn eller vennende, eller din mor og far. Når du lyttet, sang fuglene - eller ditt lille kjæledyr , krøp opp på ditt fang. Hver gang var det noen der - selv om du ikke så det. Hver gang var det noen som bar deg.

Se den feminine del av deg - moder jord, som i denne tid springer ut fra lammets trone. Fri fra torner - åpen og fri stekker du seg ut og folder deg ut over den nye skapelse. For kildens frø og kildens vann bølger gjennom deg, som gresse på marken , som svaier i vinden. Beveg dine armer i takt med disse rytmer og kjenn din egen lyskropp som bølger i Guds skapelse. Som en sommer fugl som flyr for første gang, er du. Kjenn gleden og friheten til å lukte og sanse alt på nytt under dine vinger.

Den hellige gral - Santa koora er sammensatt av alle de 13 byggesteiner i morgenstjernen. Hver og en av dere bærer denne gralen i dere. Denne gral bærer kjærlighetens frø i seg. Denne kilde ligger i deres celler. Dere valgte å la elven renne fra en kilde,- en Gud, som dere skapte på utsiden av dere - slik måtte det være for at dere forsto at alt var på innsiden i dere selv. Dere er alle som alkymister som har vandret og leitet etter kjærlighetens frø - helt siden dere forlot, enhetens kilde. I dag er alt klart, kjære søstere og brødre.

Lyset fra nord, krystallenergien renner gjennom dere som ei elv fra munn til munn - fra blomst til blomst - fra hjerte til hjerte. Dette vil skape nye vibrasjoner - forløse den frosne is som beskyttet kjærlighetens frø i dere, den indre krystall.

Vi takker dere for den storhet dere er og den tjeneste dere gjør for helheten. Omfavn dere selv - slik dere alltid har omfavnet andre. Forstå de ordene som vi bringer til dere. Vi er dere og dere er oss. Alt har vært et samarbeid fra moder og fader Gud i dere.

Vi elsker dere. La deres lys springe ut som en stjerne i natten og ut fra deres hjerter om dagen.

 Namaste!

 

Oss fra Enhet ved Lord Sananda - Lady Venus - Sanat Kumara - Kutumi - Moder Maya og mange flere som står rundt hilser dere.

Nyeste kommentarer

06.11 | 22:44

Tusen takk, Mari Solei, for at du deler din fantastiske historie🙏
Jeg er fylt av takknemlighet for at jeg er så heldig å ha kontakt med deg♥️

06.11 | 13:48

Tusen takk Mari Solei. Det er en sterk historie om Chani og Mayafolket.En sterk historie om menneskehetens gang til vi nå står her. Tusen takk

06.11 | 11:08

For meg føles ordene helt ekte og sanne i mitt hjerte, det kjennes i hele meg. Disse ordene får hele krippen til å vibrere.

06.11 | 10:58

Tusen takk ♥️ Jeg gleder meg til å i ro ta i mot den informasjon du får beskjed om å dele. Takk for at du er den du er.