Mari Solei´s Kanaliseringer

 

 

 DEN HVITE PLANET!

Denne kanaliseringen kom til oss i ( 2009) Nu skjer det - hvor vi ser den hvite planet komme frem i den indre jord. Det er godt 10 år siden den første portal ble åpnet inn til oss fra Hvite ørns rike. 

Adnoi - adnoi. 

 

 Kjære menneskebarn av jorden.

 

Det er en stor glede i alle univers i skapelsen i denne dag i denne tid. Energiene som ekspanderer utover jorden i denne tid som er en ny bevissthet og energi som er omkodet og forløser deres dualitet i alle ledd i skapelsen.

Fra kildens utspring er den nu forløst og dreier den indre galakse som er ekvators kjerne. Se dette også som det er en indre kjerne inni dere selv, for slik er det.

Når dere puster inn denne kraft og energi er det mulig for dere å reise i tid og rom på alle frekvenser og lag av energi. Denne energi og kraft er den kraft som pulserer igjennom dere og er universets rytmer som flo og fjære.

Energien forløser alt i den lavere bevissthet – den 3 dimisjon. Som en vekt skål svaier dere bra den ene polen til den andre. Dere opplever dette forskjellig utefra der dere er til en hver tid.

Den nye energien er en ny planet i deres energisystem og galakse. Den er hvit og den hvite ørns rike om dere vil se det slik. Dere roterer gjennom denne planeten i dette øyeblikk og hvite ørn lander i deres fysiske verden. Hvite ørn holder den høyere visdom og kraft som nu forenes med den guddommelige plan for jorden. Det er vanskelig for oss herfra å utrykke med ord for ord er bare utrykk for energi men kan ikke oppleves som hel i dere. Derfor anbefaler vi dere alle å puste inn denne nye frekvens av kjærlighet og håp hos dere.

Dette er en alkymistisk energi som etter hvert vil kunne skape helhet og ballanse på alle plan hos dere. Energien er en manifestasjon av en helt ny energifrekvens på jorden.

Dette er en manifestasjon på en ny energi som vil forløses og ekspandere utover deres galakse gjennom erkjennelsen av deres kraft og tro. Dette er en energi som vil dra tilbake sin egen kraft fra dualitetens mørke. Først da kan alt bli fullbrakt.

 

Adnoy – adnoy

 

Shakita polasa – shakia kano

 

Engleriket/ v Mari solei.

 

Nyeste kommentarer

06.11 | 22:44

Tusen takk, Mari Solei, for at du deler din fantastiske historie🙏
Jeg er fylt av takknemlighet for at jeg er så heldig å ha kontakt med deg♥️

06.11 | 13:48

Tusen takk Mari Solei. Det er en sterk historie om Chani og Mayafolket.En sterk historie om menneskehetens gang til vi nå står her. Tusen takk

06.11 | 11:08

For meg føles ordene helt ekte og sanne i mitt hjerte, det kjennes i hele meg. Disse ordene får hele krippen til å vibrere.

06.11 | 10:58

Tusen takk ♥️ Jeg gleder meg til å i ro ta i mot den informasjon du får beskjed om å dele. Takk for at du er den du er.