Mari Solei´s Kanaliseringer

Fra Spania. ( 2006 )

Portalåpningen i Mohakka 

 

Jeg reiste til Spania på tjenestereise. Reisen var guidet og styrt. Mange år tidligere fikk jeg beskjed om denne reisen, men ingenting var klart før nu. Jeg viste ikke hvor jeg skulle - bare at jeg skulle bli guidet på veien. Jeg var så heldig og ble invitert av min vennende som hadde hus i Spania. Hun og mannen hennes skulle en tur og jeg var så heldig å få bo hos dem. Da jeg kom på flyet og vi satt og pratet ble vi å prate om denne tjenestereisen. Da sa mannen til min vennende. Du skal til Mohakka. Jeg hadde tidligere fått sett området der jeg skulle fra mine venner og Mestere på et høyere plan. De hadde vist meg et fjell og en by oppå fjellet. Husene var i etasjer i fjellet med veier imellom. Da min venninnes mann forklarte hvordan det så ut der, var jeg ikke i tvil om hvor jeg skulle. Jeg takket mine kanaler for informasjon og var klar for reisen på alle plan.

 

 

Dato 03/ 10 - 06

 

Jeg ligger og halvsover på sengen min. Har nettopp våknet opp. Det er morgen og vi har vært her noen dager. Jeg har ikke helt klart å avklimatisere meg og vendt meg til varmen. Sengen er fuktig og jeg føler meg klam og ekkel. Tankene surrer i hodet på meg.

Jeg ser på boken som ligger foran meg på teppet. Da kommer informasjonen inn til meg og

informasjonen bare raser inn til meg via bilder fortere enn jeg klarer å skrive.

 

Jeg ser jeg står på fjellet Mohakka. Fjellet ligger under mine føtter. Jeg kan kjenne fjellets smerte under min nakne hud. Det er som jeg plutselig er der. I løpet av et lite sekund er jeg plutselig på reise. Slik har jeg reist hele mitt liv så det er ikke noe nytt.

Jeg føler fjellets smerte som skriker mot meg av lidelse. Lidelsen kan føles som dype sår under mine føtter. Sårene er dype og har vært dere lenge. Jeg legger meg ned mot fjellets harde overflate. Fjellets nakne overflate kan kjennes inntil min kropp. Jeg blir liggende slik lenge. Mens jeg ligger der blir minnene mine klarere.

 

Jeg sanser et lys langt borte i det fjerne. Lyset blir sterkere og sterkere. Lyses brenner seg inn i mitt celleminne og belyser mine indre sanser. Jeg kan fornemme en dyp ensomhet som omslutter meg der jeg ligger. Det er som om mine indre organer er blottet og sårene skriker opp mot himmelen.

Lyset bærer sannhetens maske med seg, som langsomt blir klarere. Mørket ligger som et t teppe av beskyttelse over smerteskrikene. Skrikene kan kjennes som piskeslag mot naken.

Huden blir langsomt naken opp mot solen som brenner.

Jeg ser to mennesker ligge foran meg. En mann og en kvinne. Begge er stille. Ingen lyd kommer over deres lepper. De er bundet mot hverandre. De var bundet mot hver sin offer stein. Steinene var blodige. Kroppene deres hvilte tungt inntil steinens overflate. Oppi alt var steinen god å ligge mot. Den harde overflaten ble presset inn mot hjerte chakra. Hver gang pusten deres ble presset ut av lungene var det som om steinens kraft lindret den såre huden. Ryggen var bøyet og sårene skrek opp mot himmelen etter forsoning. Mannen og kvinnen hadde ligget slik i all evighet. I mange tusen år. Med hodene og det tredje øyet presset mot hverandre begynte de reisen - utover - utover - utover. Flukt var et faktum - reisen var begynt.

Søken etter kjærlighet og forsoning. Verken mannen eller kvinnen kunne ikke klare smerten etter piskeslagene. Kunne ikke klare å se hverandres lidelse. Disse to var tvillingsjeler og sterkt bundet til hverandre i sine hjerter. De døde i hverandres lidelse ,som var den største smerten. I kvinnens liv lå det ett egg. Tvillingegg. Egget var sammensatt av to celler som var like. Cellene var eneggede. For hvert piskeslag ble eggene aktivert ned i dypere og dypere mørke. Det tredje øyets reise var begynt. Mannens trang til å beskytte sin kvinne var lammet.

En stor tåke kom og la seg over smerteskrikene og glemselens slør ble aktivert. Han så kvinnen foran seg i tåke - ville ikke se - ville ikke huske. De hadde kun reisen sammen nu - utover - utover bort fra hverandre. De svømte en stund i lag under solens hete - bort - bort.

Tilbake lå kroppene over offersteinen. Steinen bar sannheten som et avtrykk mot netthinnen.

Tvillingeggene lå tilbake under offersteinen. Alt var låst fast i smerten som var.

 

Alt tok en ny retning. Energien ekspanderte utover i søken etter kjærlighet og forståelse og

forløsning. Tilbake lå kroppene. Den feminine og den maskuline aspekt av skapelsen ble blokkert.

En ny reise begynte med å erfare feminin og maskulin energi på utsiden i det ytre rommet. Det indre rommet ble blokkert.  Kvinnen og mannen begynte og erfare alt som lignet på den opprinnelige Guddommelige kjærlighet.

Lidelsen var aktivert.

 

 

 

Dato: 04 / 10 - 06

 

Kjære Morgenstjerne!

Kjære sol engler - erkeengler og stjerne frø!

 

Alt var skapt - alt var planlagt for lenge siden. Alt skulle forløses når tiden var inne. Hvit kjære menneske frø av jorden at reisen i den 3 - dimisjonen er nu over på alle plan.

Denne dagen er den første av de siste. Dere vil se og føle det som om en ytre reise er over. Mange vil føle et stort kaos i sitt indre når energiene forløses. Vær i deres tempel - deres hjertehage.

 

Jeg sitter ved Fars føtter - en bok er lagt i min hånd - en visdomsbok. Jeg ser mange lysengler og Mesterer rundt meg. Alle er full av forventning.

De viser meg Moder jord. Et stort mørke ligger over jorden. Jeg ser ut over dette mørket som er i ferd med å forløses. Over mørket ser jeg krystalliske energier som er av perlemor.

Lyset i nord ligger åpent og klart over nord. Denne krystallenergien er fra Playadene og Askitaras. Jeg ser mange Mestere som holder denne energi i himmel og på jord. Jeg ser en trone over mitt hode. En krystall som er slipt og klar kommer til syne. Alle nordlysfarger/ regnbuefarger gjennomstråler denne energi. Energien skal senkes inn til menneskene og moder jord. Jeg opplever at krystallen senkes inn i mitt hode og ekspanderer utover. Far kommer inn til meg og sier. Kjære Morgenstjerne - du var kallet til å oppstå slik lyset var det. Pust inn denne energi i ditt hjertesenter og pust den ut med å si Santa koora. ” La den høyeste vilje skje - det er fullbrakt - Santa koora.

Jeg så da krystallenergien fra nord ekspandere utover fra Kildens utspring. Jeg så da Lyset fra nord som fløt ut fra Morgenstjernens kjærlighets tempel på Venus. Jeg så at energien fløt ut fra Far/mor hjertehage. Jeg så da at moder jords navle streng ble aktivert som et barn som endelig hadde fått næring. Jeg fikk se moder jords kjærlighets tempel ble fylt av krystallenergien fra Fader Gud og alt var fullbrakt. De to tvillingeggene som fra før av bar kjærlighetens frø og den første skapelse ble aktivert. En ny ubundet pakt kom til syne i himmel og på jord.

 

Jeg fikk se at mange sykdommer på moder jord ville opphøre. Brystkreft - lungekreft - galle og leverlidelser. Mange mennesker vil oppleve forløsning gjennom lidelse. Mange ekteskap som er styrt fra ego - makt og kontroll vil forløses. Mange energier som kontrollerer menneskene igjennom egoet vil måtte opphøre i menneskenes celleminne. Alt presses frem og forløses. Ingen eller ingenting vil kunne kontrolleres lenger. Alle energier vil søke frihet i menneskekroppen. Dette vil også føre til mer kamp på yttersiden over en tid. Lover og regler om rett eller galt vil ikke fungere lenger. For ingen ting er rett eller galt men kun en erfaring energimessig.

 

 

Mohakka ved fullmåne

Dato: 05/11 - 06

 

 

Endelig er dagen kommet! Vi har kjørt i 3 timer helt til syd spissen av Spania. Energiene har vært sterke helt fra morgenen da jeg satt ved frokostbordet. En etter en av lysarbeidere kom inn til meg å ønsket meg lykke til og sa de var klare til å følge meg. Det var rart å se alt de alle tok plass i mitt energifelt. Jeg følte en indre ro og trygghet. Det var mange som var gjort klare for denne aktiveringen og sto ved siden av meg. Det er så godt å vite at selv om det var jeg som var fysisk tilstede så var det jeg hadde valgt som tjeneste. Alle de som var energimessig tilstede gjorde sin jobb. Dette var en avtale vi alle viste om før vi inkarnerte denne gang på jorden. Tenk at ingen ting kan skje før alt er klart. Vi er alle avhengig av hverandre. Jeg kan ikke gjøre min tjeneste om ikke du har gjort din. Da vi kom til Mohakka var det marked og masse folk var tilstede der. Det var rart å komme dit - det var som å komme hjem. Jeg kjente igjen slettene der jeg hadde sprunget barbeint med mine søstere og brødre engang. Jeg kjente friheten og energien som møtte meg var inkluderende. Det var så godt. Jeg ble så lykkelig som om jeg svevde. Storhavet slo inn over steine som var glattslipte etter brenningene. Jeg sto å så utover og viste at jeg hadde gjort det mange ganger. Jeg hadde fått sett ett symbol av tvillingsjelen som satt mot hverandre bundet i offersteinen. Da jeg kom inn på første butikken fikk jeg se de. De var smidd ut i tre. Jeg trodde ikke mine egne øyne Det er så godt med bekreftelser - spesielt når jeg får de uten at jeg har spurt. Vi gikk oppover fjellet. Husene lå tett i tett. Menneskene hilste oss velkommen overalt - solen skinte over oss. Alt var så riktig på en slik dag. Vi ble ledet til en utsiktsplass utover byen. Jeg sto jeg å lysvevde og disse ord kom til meg.

 

 

Kjære menneskebarn av den nye tid.

 

Vi hilser dere fra Far/mor Gud - engleriket og stjerneriket. Vi er alle med dere i denne dag. Dette er ventet - lenge - lenge ventet.

 

En ny dag - en ny pakt er komt tilsyne. En ny trone. En pakt uten lover og regler - uten begrensninger. En ny enhet er tilstede for dere i denne dag. Denne enheten er en kilde som er sammensatt av Alt som er. En krystall by/ tempel er senket inn i jordens energifelt. Dette templet består av rene krystaller - krystallene er dere.

Moder jord og fader himmels hjertehage er dere - den nye jord.

 

Jeg så en ny himmel og en ny jord. Den gamle ble borde foran mine øyne. Jeg sto på fjellet Mohakka og så alt dette. Jeg så at hele menneskeheten fikk en ny dag - en ny gave - en ny energi. Et tempel kom ned fra Fader Gud - ette tempel kom opp fra Moder Gud/jord. Disse to lystemplene var sammensatt av Far/ Mor Guds hjertehage. Alt smeltet sammen til en ny hjertehage - en ny jord. Jeg sto å så alt dette. Jeg så gull komme opp fra jorden og flyte utover i en gylden energi. Jeg fikk se at de første menneskene gikk fra nord. Etter hvert ble det flere og flere fra alle verdenshjørner. Jeg så en hvit hest komme til syne som hadde vinger og bar en rød og en hvit rose i sin munn. Rosene var smykket av gull og sølv og lignet en flettet krans .

Jeg fikk så se menneskene på jorden ikke ville forstå den nye pakt - men kjempe imot. Jeg fikk se at de som forsto var gjort klare som vismenn og lærere inn til den nye tid. Jeg fikk se at dette var de som og var med fra tidens begynnelse og som var gjort klare. Far fortalte meg at menneskenes kamp ville bli forsterket inntil alle falt på kne i overgivelse av den gamle energien. Menneskekroppene ville få det vanskelig - spesielt de som holdt igjen den gamle energien. Jeg fikk se gamle Mestere stå foran meg. De var kledd i gamle klær. Med lange kapper. De ba meg komme frem. Den ener hadde en hatt lik en pyramide( kongeblå ) den var strødd med gull og sølv stjerner. Han holdt en gammel visdomsbok i sin hånd. Og en hyrdestav i den andre hånden. Jeg fikk så se en gammel Mester med krone på hodet. Kronen var som to pyramider med en rød rubin imellom. Fremfor han sto det en kiste. Kisten var strødd av symboler og et rosemønster var og der. Han ba meg komme helt frem til kistelokket.

Da jeg så kistelokket gråt jeg. Oppå kistelokket var den hellige gral avtegnet som er Santa koora tegnet. Santa koora tegnet lyste mot meg. I den øvre pyramiden var det to hender som holdt en gral i sine hender. Gralen var sammensatt av en treenighet. Det var en stråle i gull - en av sølv og en flamme i midten - ( den hellige flammen i mørke - trefoldighets flammen) Jeg så også at gralen inneholdt mye mer. Jeg så en rød kraft som var full av krystaller. Jeg så og en grønn energi som fløt igjennom hele gralen fra kildens utspring.

 

Da sa Far til meg: Denne gralen ble forløst på Svalbard da offer barnet ble lagt på altret og aktivert. Den gang vist jeg deg den første skapelse og det første offeret. Menneskene som skal inn i den nye energien skal drikke av livets gral. Oppi livets er gral er krystallenergiens substans. Dette er substansen til hvert menneske. Hvert menneske som går igjennom denne handling vil fylles av en ny kraft og energi i si fysiske kropp.

 

 

Etter aktiveringen var jeg full av en kraft og et lys som fulgte meg. Jeg opplevde meg selv som ny med en storhet inni meg som jeg ikke våget å tro på.

Jeg var stille og i det stille rommet lenge etterpå. I mange dager var jeg der. Hadde ikke behov for noe eller noen rundt meg. Jeg klart ikke å spise eller sove. Jeg var oppfylt av en energi som var alt.

 

 

 

 

Noen dager sener var jeg på tur hjem til Tromsø. Det føltes rart å gå og leve. Som om jeg ikke hadde vært her før. Siden har alt gått slag i slag for meg. Alt landet inn i det fysiske - jeg landet med ett brak og gikk inn i stykker og deler av meg selv som jeg ikke hadde forløst i mitt celleminne. Alt ble forkledde gaver til meg selv som ble vakre edelstener da jeg valgte å løfte de bort å se det som lå bak. Takk til dere alle som var med meg og for samarbeidet vi har i lag med og forløse Fars / Mors kilde og tempel på plass i oss selv og vår menneske kropp.

 

Jeg elsker dere alle!

 

Mari Solei!

Nyeste kommentarer

06.11 | 22:44

Tusen takk, Mari Solei, for at du deler din fantastiske historie🙏
Jeg er fylt av takknemlighet for at jeg er så heldig å ha kontakt med deg♥️

06.11 | 13:48

Tusen takk Mari Solei. Det er en sterk historie om Chani og Mayafolket.En sterk historie om menneskehetens gang til vi nå står her. Tusen takk

06.11 | 11:08

For meg føles ordene helt ekte og sanne i mitt hjerte, det kjennes i hele meg. Disse ordene får hele krippen til å vibrere.

06.11 | 10:58

Tusen takk ♥️ Jeg gleder meg til å i ro ta i mot den informasjon du får beskjed om å dele. Takk for at du er den du er.