Mari Solei´s Kanaliseringer

En ny energi.

Maskulin og feminin energi.

 

Skibotn 

.

 

Etter portalåpningen i Spania. ( 2008 )

 

Etter Spania turen var hjemkomsten sterk. Jeg merket tydelig at jeg var og vibrerte i helt andre energier i kroppen min. Jeg tenkte og følte annerledes.

 

Transformasjon

 

Det hele startet for lenge siden, men energien ekspanderte på Santa koora kurset i Skibotn 17 - 19 nov - 06

 

Hele helgen var full av sterke energier som var roterende og opplysende. Jeg såg og følte en energi som var totalt belysende rundt meg. På hele kurset var energiene rundt hver enkelt kursdeltaker belysende i form av kamp på flere nivåer. Jeg såg alt dette natt og dag. Jeg og flere av andre kursdeltakere var i kamp på flere plan hele tiden.

Det var reptiler som kom inn som forstyrret energifeltet til mange og flere opplevde redsel og angst. Noen hadde vanskelig med å være tilstede. Og noen sanset ingen ting. Alt var utrolig for meg som kursleder å være vitne til. Jeg kunne ikke si noe om dette med bare be alle om å gi slipp å forløse all gamle energier som de måtte føle på. Jeg opplevde det tungt å stå alene å være vitne i dette innvendig ifra og ut. Jeg måtte tillate alt å skje og stole på at alt var velsignet fra Kristus energien og enhet med alt som er.

Da søndagen kom var vi guidet opp til rubinkraften som var åpnet i Skibotndalen 17 juli -06

Jeg fikk da beskjed om at hele Atlantis energien skulle revideres tilbake til opprinnelsen. Under sommer festivalen i Skibotn var vi og besøkte Arnøy portalen ute i havgapet som er hjerteporten i nord. Der ble en del av Atlantis energien forløst og alt klar gjort og opphøyet i frihet og enhet. Denne porten ble stengt da det gamle kontinentet Lemuria gikk under. Så denne porten var enda gamlere enn Atlantis og var den siste som ble stengt inn til moder jord. Det er mange frekvenser som skal åpnes etter hvert hvor vi mennesker er klare.

 

Ingenting kan skje på utsiden før det kan skje på innsiden i hvert enkelt menneske som er styrt til å være tilstede under portalåpninger. Ikke alle har denne tjenesten ,men ønsker og holde energi til alt er over. Jeg er blitt satt inn i mange tjenester på moder jord etter hvert. Tjeneste som jeg normalt aldri snakker om til noen. Blant annet bærer jeg et gullsverd langs min ryggrad som jeg bruker når det er nødvendig i lysets tjeneste. Ikke i kamp, men som et lyssverd i kjærlighet. Dette lyssverdet fikk jeg før jeg inkarnerte til jorden denne gang fordi fikk jeg da jeg var ferdig med mine erfaringer i forhold til lys og mørke i meg selv. Jeg var klar gjort klar til å holde balansere mellom lys og mørke.

 

Jeg så en stor krystall som lå inni rubinkraften. Denne krystallen var holdt av 2 energier - en maskulin og en feminin som igjen var tvillingsjeler. På Atlantis viste disse om denne krystallen og kunne ikke få hindret eksplosjonen den gang. Den gang sto de med nøkkelen Santa koora i lag. Siden den gang har denne kraften blitt holdt tilbake til alt var klart.

 

Jeg så alt dette og fikk dette kanalisert ned til meg. Da krystallen ekspanderte utover så jeg alt i en tåke med det samme og kunne ikke se eller føle noen ting inni meg - bare en stor - stor smerte fylte meg og alle mine celler. En stor frykt ble aktivert inni meg som jeg ikke forsto. En stor ensomhet og håpløshet tok plass i hele meg. En annen av mine kursdeltakere så en stor rød rose komme tilsyne i ringen vi sto i og en rose ble gitt hver enkelt. En kanalisering kom som jeg ikke husker noen ting av, men hadde bare en følelse av håpløshet inni meg da jeg gikk til bilen og alt var over.

Jeg følte meg totalt utslitt og hadde ingen ord inni meg. En følelse av at alt var over - noe jeg selv var en stor del av.

Jeg var så heldig og fikk healing av mine kursdeltakere som gjorte meg godt og som klargjorde mye for meg. Energiene inni meg var fullstendig opplysende og jeg møtte meg selv på mange indre plan som jeg følte var fint og få se og løfte opp. Mandagen fortsatte i fullstendig kaos på det indre og det ytre plan og da kvelden kom opplevde jeg meg satt inn i en energi av likegyldighet, som om alt liv inne i meg gav opp.

Det var ingen der på noen plan og jeg såg ingen rundt meg som kunne være der. Hele tiden ble jeg fortalt at jeg skulle være trygg og at alt var styrt til det beste for meg selv og hele menneskeheten. Jeg følte jeg var tilstede som i min egen drøm og at jeg var et vitne som sto på yttersiden av alt som skjedde.

Jeg hadde sovet lite natten før og stupte i seng da jeg kom hjem til Tromsø og min datter. Om natten våknet jeg ved at en stor lysskikkelse sto over meg. Denne Mesteren var Sananda. Sananda begynte å snakke til meg om egen kjærlighet. Og likeså jordisk og himmelsk kjærlighet. Han snakket og snakket og spurte meg ut om mye som jeg ikke kunne vende meg bort fra , men innrømme. Jeg følte jeg sank dypere og dypere samtidig som han var hos meg og jeg følte meg trygg.

 

Sananda - Jesus har vært min læremester og guide i hele dette liv. Vi har arbeidet i lag på mange plan som mange menneskene på jorden ikke forstår og ville kalle fantasi. Jeg har aldri snakket om dette før fordi jeg ikke har kunnet det. Jeg har vært redd for å bli sett på som gal og ikke trodd. Men dette har vært naturlig for meg hele mitt liv. Jeg har også vært redd for egoet og at menneskene ikke trodde meg. Hva tror du at du er som kan snakke med Jesus?. Jeg har båret alt for meg selv, men nu er tiden inne for å fortelle sier Sananda.

 

Plutselig sto jeg i et indre rom som var belyst av et blått og hvitt lys. Jeg kjente ingenting inni meg der jeg sto. Jeg opplevde ingenting - bare tomhet. Ingen følelse av redsel - frykt - kjærlighet. Bare en følelse av stumhet. Det var ingen ord og lyd der. Jeg så trestammer som så ut som jern - metall og var helt svart. Det var mange slike trestammer og alle var nakne og slipt uten noen form for liv. Marken var svart. Jeg var alene der uten noen følelser av noen slag. Alt var greit på en måte.

 

Jeg så en tunnel som gikk ut av dette rommet, men jeg viste at jeg ikke kunne gå ut. Sananda kom til meg der jeg sto. Ikke vær redd mitt barn - du er satt i dette rommet som et vitne for menneskeheten ,men samtidig i en tjeneste som du er gjort klar til. Jeg forsto ingen ting, men stolte på hans ord. Jeg følte det bare var mine øyne som levde ingenting annet i min kropp. Sananda sa : Ja ,du er menneskehetens øyne fra universet.

 

Du er Ørnen som ser alt og gjennom alt fra kilden enhet er du sendt til denne plass i denne stund. Jeg merket at jeg kunne kommunisere på et mentalt plan og ble glad for det. Hvor er jeg spurte jeg. ? Han svart meg. Du er satt inn i en frekvens av liv som er det laveste av liv på jorden. Jeg viste jeg ikke kunne få flere svar. Jeg var i dette rommet time etter time hele natten uten liv. Plutselig kunne jeg skimte en skikkelse som sto i en annen del av rommet. Dette var en mann. Han var innhyllet i et illusjons lys og ingenting kunne nå han.

Jeg sto og så på denne mannen som sto inntil de mørke trærne. Øynene hans var blindet og han viste ikke hvem han var - hadde glemt alt. Jeg kunne ikke nå denne personen bare vær vitne uten å forstå selv.

Natten gikk hvor jeg var på denne plassen. Jeg forsto jeg skulle få hjelp etter hvert og på morgenenes klarte jeg med en kraft anstrengelse å gå ut av rommet med tillatelse og ringe til en lege som jeg har hatt kontakt med de siste 2 år gjennom mitt arbeid. Jeg har vært hennes øyne og hun min bekreftelse i det fysiske gjennom samarbeid på den fysiske kroppen. Og likeså globalt arbeid ilag på flere plan. Hun oppfattet straks min frekvens og som lege slo hun alarm med engang og begynte å arbeide med meg. Det var da nesten ingen liv i min kropp bare en svak pust kunne høres. Men jeg var ingenting redd følte meg innhyllet i en lyskappe som jeg viste var Sanandas.

Da så jeg et lys over mitt hode som ble sterkere og sterke som en kule søyle. Lyset kom inn i hodet mitt og jeg opplevde det som om jeg eksploderte. En voldsom smerte forplantet seg inn i alle mine celler. Lyset fortsatte ned gjennom kroppen min og inn i halse chakra som ble utvidet som en ball. Jeg viste ikke hva eller hvem jeg var i dette øyeblikk. Bare sanset alt som om jeg så på en indre kino. Da lyset kom inn i hjerte chakra var alt seigt . Energien var som en seig masse - grøt. For hvert chakra, sa jeg Santa koora.

Da så jeg noe helt fantastisk foran mine øyne. En sommerfugl kom til syne i hjerte chakra som lå der med utslåtte vinger. Sommerfuglen var kledd i alle regnbuens farger og bar et hjerte som si kropp. Jeg følte det var mitt hjerte samtidig hele menneskehetens hjerte.

Energien stålte videre inn i mitt solar pleksus som jeg opplevde som smertefullt. Siden gikk energien klart igjennom de to nedre chakra og videre ned over til moder jord. Jeg var fremdeles i rommet med den trykkende stillheten. Jeg så at mannen fremdeles var inni rommet. Jeg begynte langsomt å sanse og se klarere. Jeg så et strå komme opp fra den mørke jorden. Strået var det første tegn til liv i dette indre rommet. Strået vaks sakte opp langs stammen av de mørke trærne og fra den mørke jorden. Sakte kom det opp av jorden, som det første og vakreste liv man kan tenke seg. Jeg sto og så alt dette og forundret ser jeg at mannen begynner å komme frem fra en energi bobbel som en fødselslomme. Han tittet frem og ut i en ny verden som han aldri før hadde sett.

Det var som jeg viste at han opplevde og se og føle livets kjerne på nytt. Han hadde ingen tanker - bare en enorm kjærlighet til den skapelse som han så foran seg. Hans ensom het der han hadde vært var over og ingenting kunne være eller føles mer helt og vakkert for han der han sto. Det var bare han og strået - det første liv. Det var et vakkert syn og langsomt kunne jeg kjenne følelser i min kropp.

 

Jeg var i undring over det vakre synet som jeg opplevde innvendig ifra og samtidig utvendig ifra.. Langsomt kom den maskuline mannen ut av skallet og sto nu helt ved siden av treet og strået. Med varsomme hender søkte han strået, som om han var redd for at det skulle forsvinne. Men strået forsvant ikke og med varsomme hender berørte han livets først strå . Hele han - den maskuline aktivertes i alle chakra og livets kjerne kom til syne i denne mannen som symboliserte maskulin energi.

Alle mannens chakra ble aktivert mens jeg så dette. Mannen strøk sine hender ned langs stråets stamme som symboliserte den feminin kvinne. Mannen så med beundring og en kjærlighet som var så stor at tårene mine rant stille over en slik stor kjærlighet. Jeg var vitne til dette og jeg så alt foran mine øyne. Men ordene mine kan ikke romme eller fortelle det jeg så. Jeg så mannen som i en tåke foran meg og den kjærligheten som jeg var vitne til var ikke bare jordisk, men himmelsk. Jeg viste dette på alle plan i meg. Plutselig opplevde jeg å være strået innvendig - den feminine kvinnen som opplevde dette. Det var mer enn jeg kunne klare og sanse og ta imot . Alt fløt sammen i en kjærlighet som kun kan oppleves i enhet med alt som er. Ingen tanker - ingen følelser - bare en evig flyt av væren i Guddommelig lys og kjærlighet på alle plan. Jeg var mannen - jeg var kvinnen - jeg var alt - jeg var Gud.

Da kom stemmen til Sananda igjennom til meg og bad med puste inn denne energi inn til meg. Da ble jeg bedt om å puste denne energi videre inn i jordens mørke. Inn i alle jordblomstrene og kapillærene til den minste form for liv. Jeg sa Santa koora og pustes inn denne vakre energien fra enhet Gud og så at alt ble fylt med krystaller klare farger av hvitt lys som innholdt alt. Fargene jeg så var nye - som om jeg aldri hadde sett de før. Da energien hadde fylt vært rom og alle former for liv så jeg et frø som kom frem i jordens indre kjerne.

Frøet begynte å vokse opp av jorden og opp gjennom stråets stamme. Samtidig opplevde jeg det fysisk i min kropp. Det var helt underlig ,som en fødsel fra moder Gud. Frøet kom til syne i toppen av strået og en roseknopp kom til syne. Mannen ser på denne roseknoppen som den første frukt og kjerne av liv. Sakte går mannen bort og berører denne roseknopp og knoppen begynner å folde seg ut. I undring og kjærlighet berører kan den nye skapelse med sine hender. Han var den første. I glede og dyp kjærlighet slår han armene om sin blomst som er den feminine og står som den beskytteren han er for den feminine kraft og skapelse.

Sananda kommer da igjennom til meg og sier:

Det er født og skapt en ny feminin og maskulin energi på jorden. En energi som aldri har vært her. Dette er det reneste av det rene fra Guddommens kilde. Denne energi er den nye energi mellom mann og kvinne i den nye form for enhet på alle plan. Uten lover og regler en evig flyt i frihet og kjærlighet fra kildens utspring av all skapelse. Alt er fullbrakt.

Santa koora - La den høyeste vilje skje - Det er fullbrakt - Santa koora.

Straks er jeg tilbake i rommet mitt hjemme i Tromsø og føler meg ganske forvirret. Hva her skjedd. Jeg kjenner på en nytt lite barn inni meg - jeg kjenner en ungdom - en jente - en kvinne. Jeg kjenner meg hel på en måte jeg aldri har opplevd før. Sakte rører jeg på meg og merker det nye livet inni min kropp på alle plan. Jeg prøver å forstå men jeg vet jeg vil bruke tid. Jeg vet at alt er nytt og jeg vet at endelig er jeg fri på alle plan til å elske.

 

Sananda kommer tilslutt inn til meg og forklarer at vi mennesker ikke kunne bringe lys og kjærlighet inn til jorden uten å bringe det inn i oss selv på alle plan først. Han fortalte at vi aldri har kunnet elske andre høyere enn vi elsket oss selv til en hver tid. Han fortalte at kjærligheten mellom mann og kvinne alltid søkte en større kjærlighet. På jorden hadde alt som lignet på kjærlighet vært det vi hadde forholdt oss til. Dette for at vi alltid ville ønske og vokse og ekspandere videre mot enhet i oss selv. Veien er nu gått opp for hele menneskeheten i denne stund ikke bare for deg, Mari Solei. Dette var din høyeste oppgave for deg selv i dette liv. I det du gjorde det for deg selv gjorde du det for hele menneskeheten. Jeg var stum inni meg og ydmyk samtidig forsto jeg ikke så mye. Jeg viste bare at alt var sant inne i mine dypeste røtter.

 

Jeg takker alle de som har reist sammen med meg til dette veikryss og gleder meg til å møte mine brødre og søstere i enhet med alt som er i ren kjærlighet på alle plan.

 

Jeg elsker dere!

 

Jeg takker min bror Sananda for den fantastiske reisen jeg har opplevd hele mitt nåværende liv på jorden. Jer ser og forstår nu en del av alt og en ny bevissthet er komt i meg som jeg nu holder på å bli kjent med i meg selv.

 

Jeg elsker deg, MARI SOLEI.. Du kan fly i frihet nu.

 

Lys og kjærlighet Mari Solei

 

Terje Sangesland 17.11.2017 14:43

Jeg snakket nettop med din mann ,siden du ikke var i form . Satt inn 1200kr for none dager siden i forskudd +2400kr nå. Altså en time igjen,når du har tid

| Svar

Nyeste kommentarer

06.11 | 22:44

Tusen takk, Mari Solei, for at du deler din fantastiske historie🙏
Jeg er fylt av takknemlighet for at jeg er så heldig å ha kontakt med deg♥️

06.11 | 13:48

Tusen takk Mari Solei. Det er en sterk historie om Chani og Mayafolket.En sterk historie om menneskehetens gang til vi nå står her. Tusen takk

06.11 | 11:08

For meg føles ordene helt ekte og sanne i mitt hjerte, det kjennes i hele meg. Disse ordene får hele krippen til å vibrere.

06.11 | 10:58

Tusen takk ♥️ Jeg gleder meg til å i ro ta i mot den informasjon du får beskjed om å dele. Takk for at du er den du er.