Mari Solei´s Kanaliseringer

 

GOD JUL OG GODT NYTTÅR! 2011

 

Kjære Santa koora søstre, brødre og andre lysvenner 

 

Tanker Jeg ser ut av vinduet. Snøen ligger som et hvitt teppe på bakken. Snø krystallene glitrer i måneskinnet fra fullmånen. Jeg ser utover havet og ser hav divaene bader i skinnet fra fullmånen. Det er vakkert og datoen er 12 – natt til 13 des. Gammel overtro er knyttet til denne natten hvor alle magiske krefter var løs både i mørke og lys. Denne natten måtte alle være på vakt. Jeg tenker på alt det vi mennesker har trodd og forholdt oss til opp gjennom tidene. Hvor mye frykt vi har skapt. Jeg ser opp på fullmånen og en stor Mester trer frem for meg. Jeg smiler – han smiler. En stille glede bobler frem i hjerte mitt og jeg rekker frem hånden min. Ja, jeg er klar sier jeg. Lyset fra månen ble blandet med krystallglitter og englestøv som drysset over meg der jeg står. Jeg takker for gaven og en stille fred senker seg inn over meg. Mitt indre barn smiler og sier: Jeg er klar for å gå, leve,

elske, leke, ta imot kjærlighet – jeg er klar for å være den jeg virkelig er – en lysende engel som bærer håp, kjærlighet og fred ut i en verden som ryster som Babylons tårn i sitt indre.

 

 

 

Ja nu er atter et år gått og jeg fikk lyst til å skrive en liten jule og nyttårshilsen til dere alle.

Håper at dere alle har det bra med dere selv innimellom prosesser som jeg regner med at dere alle har vært i. Det er jo slik at vi ikke alltid vet hva som skjer i oss og rundt, men en ting er godt å hvite og det er at vi er på vei hjem inn i en ny bevissthet. Det har vært tunge steg for alle mennesker i dette året og mange prøves på tillit og kjærlighet til seg selv og verden rundt. Kanskje mange av dere har vært engstelig for dere selv og følt på mye frykt i perioder. Kanskje dere har lurt på om dere er på rett vei. Ja det er ikke lett å gå over i en hel trygg energi og ta med den fysiske kroppen samtidig. Men vi er på vei og vi fylles mer og mer med kjærlighet og lys i våre kropper hver dag. Det indre Kristus barn er forløst og dermed kan vi alle få oppleve å forenes på alle plan med vårt indre barn. Det var her alt begynte og det er her alt blir forløst. Vi skal bli som et barn igjen --------------.

Året som er gått har vært fantastisk utviklende og forløsende på alle måter. Hele dette året har vært en stor transformasjon fra det indre til det ytre hos menneskene. Det er mange steg som er gått – store og små. Vi ser det overalt rundt oss i verden og mange opplever det på innsiden i sine liv. Lyset skinner sterkere og sterkere inn mot oss og synliggjør all ubalanse overalt. Lyset er som en laserstråle som ikke unnlater noen ting,. All den gamle tankegangen smuldrer opp, alle lover og regler blir erstattet med nye. Flere og flere mennesker søker sannheten og stanser opp- blir utbrent og fulle av frykt for fremtiden. Flere og flere sjeler finner fred og forløsning takket være alle dere og andre lysarbeider.

Santa koora energien glir mer og mer ut som et lite barn. Som et barn som våger å gå på nytt flyter den ut fra våre hjerter. Mange mennesker er åpnet opp og mange er blitt nysgjerrige i året som har gått på denne magiske energinøkkelen som låser opp alle dører, frekvenser og lag. Energien flyter fra hjerte til hjerte og telefonen ringer og ringer fra hele landet. Mange ønsker aktivering og mange ønsker å lære mer og gå inn på en høyere utdannelse. Det gleder meg og jeg ser at alt skulle være slik.

 

 

Tirlig på året flyttet jeg og Marita” igjen”. Stedet var Tønsvika utenfor Tromsø. Marita var i år ferdig utdannet hjelpepleier og fortsatte på allmennfag oppbygging hvor hun får de manglende fagene for å gå videre på sykepleien neste år. Hun er utrolig flink på skolen med 5 og 6 i alle fag. Hun er en utrolig vakker sjel både inni seg og utenpå. Hun er ung og lever ut ungdomstiden sin med sine gode venner. Hun er mye samens med kjæresten sin Kenneth som jeg har lært å kjenne som en flott person. Store tiden av tiden blir tilbringt med han – men ho besøker nu mammaen sin innimellom. Når vi er samens har vi det fint med dype samtaler og god mat. Jeg er så stolt av henne – ikke bare for det hun viser, men for den hun er.

Jeg selv arbeider med kurs over hele landet. Alt handler om Santa koora. Mange mennesker har åpnet opp for denne magiske nøkkelen. I høst var det en stor reportasje av meg i Magic magasin som er det nye alternative bladet i Norge. Etter dette intervjuet tok alt av så de siste mnd har det vært utrolig hektikst rundt meg. Men det er fantastisk.

Tønsvika er en liten bygd med ca 200 mennesker ca 2 mil fra Tromsø. Plassen bærer en stor urkraft med mange samiske røtter.

Gjennom Tønsvikdalen renner en vakker elv som er kranset av vakker bjørkeskog. Dalen er en stor innbydende oase av stillhet og fuglesang. Mange mennesker har funnet hvile for slitne sinn og kropper her og bruker dalen til rekreasjon og retreat. I denne dalen har jeg selv gått siden jeg var barn og sprang på fisketur med min mor og far. Da var det små steg og barne føtter som sprang lystig i hopp og sprett. Ja det er lenge siden det. Jeg har alltid følt meg knyttet til dalen og forløst mange tårer og prosesser langs stien oppover mot fjellet. Jeg har snakket med trærne og blomstrene, fuglene mens jeg har vandret. Da det åpnet seg denne muligheten til å bo der følte jeg at skogen sang og små devaene jublet rundt meg. Kom – kom Mari Solei ropte de.

 

 

 

Tilbakeblikk Her begynte det mest transformerende reisen jeg kan huske på lenge. Dalen ble mer og mer magisk for meg hvor jeg hver dag før frokost vandret oppover dalen i all slags vær hel sommeren. Jeg arbeidet med naturen som kallet på meg hvor jeg satt stille i retreat på plasser som ropte på meg. Det var oppbyggende men det var og med å forløse mange krefter i både pluss og minus fikk jeg oppleve etter hvert. Etter hvert ble energien veldig trykkende rundt meg i min bolig hvor jeg opplevde angrep på angrep. Det var ganske heftig når det pågikk. Jeg ble mer og mer sliten og fikk hjelp av mine søstre og brødre for å forløse energien som kom opp. Det viste seg at energien til det største åndelige prestinne templet etter Atlantis undergang lå i dalen. Dette var 9000 år siden. Jeg fikk se mange av de jeg kjente var inkarnert der. Jeg selv var tempelvokter og var satt i den posisjonen fordi jeg fra før av hadde tilegnet meget global oversikt og så alt i mikro og makro. Hele templet ble overfalt etter hvert og vi alle ble drept. Alt skjedde via manipulerende kraft som vi trodde var lyset. Jeg var vitne til alt utvendig ifra hvor jeg så alt som skjedde, men ble ikke hørt og trodd. Her ble min kraft låst fast og lyssverdet mitt satt i jord. Her ble mange av mine egne søstre og brødre og låst fast. Og her begynte en stor indre reise i meg som jeg så hadde betydning for mine åndelige søstre og brødre samt menneskeheten. Mange energimessige opplevelse har skjedd og jeg vil her nevne de aller viktigste. Som vi alle vet så har det underveis i vår utvikling her på jorden satt inn beredskap fra kilden i forhånd til jordens utvikling og mang en av oss har sagt seg villig å stige ned i dette hjelpearbeidet med å bringe lyset ut på jorden. Dette templet var i satt høyt utviklede sjeler.

 

 

EN ÅNDELIG ÅRSKAVALKADE:

JANUAR: Året begynte for meg med sykdom. Jeg fikk høy feber uten at jeg var syk. Jeg var langt ute av kroppen min i flere dager. Jeg sank og sank i bevissthet samtidig som jeg gikk høyere og høyere opp. Plutselig var jeg energimessig på vei inn i Himalaya fjellene. Her møtte jeg reptiler, demoner, hekser, slanger. Sananda gikk ved min side. Alt måtte forløses med ” Livets nøkkel” Jeg gikk og gikk gjennom korridorer fulle av små reptilegg og larver som ikke var utklekket. Alt ble forløst. Da ble jeg vist en mørk base. Denne basen måtte også forløses og jeg ble bedt om å puste alt inn i mitt hjerte. Jeg brukte all min kraft og alt ble forløst gjennom den Hellige Flammens ild. Da kom en krystall ned fra himmelen og en krystall opp fra jorden. Krystallen fra himmelen hadde gulledninger som ble koblet inn i jorden. Jeg så da at hele jorden ble koblet på en ny energinett og en krystallenergi begynte å gå utover. Jeg fikk se at energilinjene jeg hadde gått gjennom hadde ført meg til Kåfjord. Jeg forsto da at energiarbeidet i Kåfjord ikke var fullendt.

 

 

MAI i Kåfjord. På våren ble ”Den hvite due” forløst i Oksedal fossen. Den hvite due er kristendommens” Hellige ånd. ”Denne energien satt i hjerte chakra og beskyttet det sårede indre barn. Fire Mestere sto rundt. Den hvite due flyr fremfor hvert menneske hjem når døden oppstår. Det var en sterk opplevelse hvor skapelsens 4 ånder sto rundt og hvor jeg ble bedt om å ta en leirklump opp av jorden og puste liv. Ut av leirklumpen kom Den Hvite Due.

 

 

JUNI. i Tønsvika. Metatron ( engelen som beskytter lyskraften )sto foran meg med et sverd. Han sa: nu er det klart til å ta tilbake din egen kraft. . Jeg fikk da se at kraften min på jorden ikke var slik kraften min i himmelen var. Jeg fikk se at den himmelske kjærlighets kraften min var den jeg hadde brukt på jorden. Uten den var jeg svak og utrygg. Da forsto jeg hvorfor jeg ble lett såret og dradd tilbake for andres slag i det fysiske. Jeg fikk se at gullsverdet jeg bar langs min ryggrad sto fast i jord på plassen der jeg bodde. Jeg fikk se et tempel i dalen – et prestinnetempel. Templet ble overmannet med soldater og jeg ble drept. Hodet mitt ble kuttet av og jeg ble skjært inn i hjerte. Jeg var lyskriger og døde i kampen for lyset med å verne mine søstere. Da Metatron la lys sverdet i min hånd kom kraften tilbake til meg.

Da ble det vist meg” Den sorte vev” og den falske profets energi som og er slangen. Denne energi var den energi som hadde fanget meg og mine søstre. Denne makt og manipulerende energi var vevd som en vev imenneskekroppene våre. Veven finnes i alle mennesker og i hele vårt energisystem både i kroppene våre og i all vår opprinnelse utenfor oss selv. Jeg ble bedt om å kutte denne energi som ble låst fast på Havonna ( Edens hage) . Etter dette fikk jeg beskjed samens med mine brødre og søstre om å nøste opp denne energi gjennom alle de 6 superunivers og koble den nye energien på dette univers. Vi var mange lysarbeidere som arbeidet med dette.

 

JULIKåfjord. Her ble jeg møtt av en horde med soldater som angrep meg og de som var med meg. Alle disse soldatene kom ut fra jorden energifelt i Ørndalen i Kåfjord. Masse kvinner ( feminin kraft )som var låst fast i jorden ble forløst. Erkeengel Michael tredde frem og gav meg en blå krystall som ble satt i hjerte mitt. Denne energien forløste alt ut fra hjerte - uten kamp. Det store slaget i Kåfjord var over. Det var herlig. En stor Kristus

krone ble forløst opp mot himmelen.

 

 

SEPTEMBER. Moder jords urkraft ble forløst i høst. En stor delfinenergi holdt denne kraft på et høyere plan. Delfinen står for glede og frihet. En fødsel skjedde hvor det ble født delfinbabyer inn i mitt hjertechakra gjennom min venninne som var denne fødselskanalen. På nytt ble jeg vist Kåfjord. Jeg ble vist skaperenergien i Santa koora nøkkelen. Mestrene viste meg den magiske nøkkelens kraft og jeg var stum Jeg ble vist ett nett som jeg senere forsto var en fosterhinne. Den var delt. Jeg forsto ikke noe da men fikk se at delfinenergien fløt gjennom denne åpningen. Jeg ble bedt om å stikke hånden min igjennom å ta imot alt som jeg ønsket meg på jorden. Jeg så da at alt var der. Dagen etter var jeg på vei til Skibotn og Kåfjord og på turen dit fikk jeg se mer. Da viste de meg en morkake og sa at moder jords urkraft var forløst. Jeg ble bedt om å kjøre opp til rubinkraften i Skibotn og energimessig koble meg på fjellet. Jeg gikk inn i rubinen og pustet kraften inn og hevet meg opp på fjellet. Der trakk jeg ned en stor krystallenergi som var omkranset av blankt skinnende lys i alle nordlysfarger. Den ble koblet på og jeg pustet ut den nye energien ut over jorden. Da reiste jeg til Kåfjord. Der fikk jeg se en stor morkake som løsnet i Ørndalen og steg opp og begynte å flyte ut

over hele jorden. Det var fantastisk.

 

OKTOBER Oktober startet med alternativmessa i Tromsø. Før messa fik jeg se at det skulle senkes inn en lyssøyle fra kilden gjennom byen inn i jordens akse. Denne lyssøyla ble koblet på et krystallnett som gikk rundt Tromsø og videre ut over nordområdene og Norge. Videre ut over jorden hvor energien ble koblet til lysnettet rundt jorden. Jeg fikk se at en stor port ble åpnet i solarpleksus og alle de som var klar forankret denne energien. Energien som kom igjennom har aldri vært på jorden før og vil bringe menneskekroppen vår i harmoni og balanse med vårt indre barn. Jeg fikk så beskjed om at 4 krystallsøyler skulle forankres rundt Tromsø. Den 1 søyla ble koblet til Senja. Den andre til Grøtfjord. Den tredje til Nordreisa. Den fjerde til Det hellige fjell Sana i Finland.

 

 

 

 

NOVEMBER ble det sårede indre barn forløst. Jeg fikk se Havonna ( Edens hage)og jeg fikk se kampen som skjedde mellom lyset og mørket da det hellige barn ble kuttet fra kilden og separasjonen vår var et faktum. Denne lignelsen er omtalt i Bibelen som Adam og Eva. Jeg fikk se Edens hage og jeg fikk se hvordan den maskuline kraften begynte å veve seg inn i alle mennesker og manipulere oss. Denne energien blir på det høyere plan kaldt ” Energien med de tusen løgner” eller den falske profet / slangen. Det er en lang historie som er vanskelig å snakke om. Jeg fikk se hvordan den feminine energien ble senket ned i mørket og hvordan den feminine kraften ble ofret og låst fast og brukt av den maskuline fra starten av. Jeg fikk se splittelsen og at moder jord holdt denne kraft. Jeg fikk se at alle de genetiske nøklene til Guds bolig ble slengt ut i universet både i lys og mørke. Jeg tok Santa koora nøkkelen i min høyre hånd og har bevart den der inntil alt var klart. Jeg fikk se det store arbeidet vi har hatt med å samle alle nøklene slik at alle portene kunne bli låst opp igjen. Jeg fikk se hvordan Guds bolig ble røvet og plyndret og hvorfor vi sank og sank i bevissthet i menneske kroppen. Da kommer Sananda gjennom til meg og sier: Guds bolig er hos menneskene. Når menneske er hersker over kroppen – er menneske hersker over verden. Havonna ( Edens hage) var tenkt fra Guddommen å være et hvilested for oss lysarbeider når vi var i tjeneste. Jeg fikk se at nøklene ble brukt både i lys og i mørke. Alt for å erfare energi på alle plan. Det er en helt utrolig historie vi har vært en del av, kjære dere. Alt dette har vi alle vært med på hver vår måte.

Det sårede indre barn er nu forløst og sammen kan vi fly i frihet og kjærlighet på alle plan. Mestrene forteller meg at alt startet med det sårede indre barn. All lidelse – offer – sykdommer osv. Her finnes helbredelsen for menneskekroppen tempel.

Jeg har her fortalt ca 50% av alt det som har skjedd. Før alt dette skjedde gikk jeg igjennom kraftige prosesser som jeg følte ingen ende tok. Denne prosessen har dere alle vært en del av selv om dere kanskje ikke har fått anledningen til å forstå alt. Jeg har blitt bedt om å videreføre all min informasjon ut til menneskene i bøker men dere er de første som får ta del i min sannhet.

 

SENJA

Jeg fikk se at et tempel skulle senkes inn over Senja. Jeg fikk se 4 stråler ( linjer ) Fikk så beskjed om å trekke ned disse 4 linjene inn i det fysiske univers. Fikk så beskjed om å forankre de i havet rundt Senja med 4 krystallsøyler i nord, sør, øst og vest. Da kom det frem en krystall templet som jeg skulle forankre inn i jordens moderhjerte ( krystallhjerte ) Da fikk jeg beskjed om å strekke de 4 linjer fra de 4 punkter inn i krystallhjerte. Jeg fikk da se en prisme ( krystall) foran meg. Jeg ble bedt om å gå inn i krystallen og aktivere den. Da fikk jeg se at energien ekspanderte ut over jorden.

Da jeg kom hjem fra Senja fikk jeg beskjed om å gjøre ferdig energiarbeidet i Tromsø med å senke ned et krystalltempel mot alle de 4 krystallsøylene som fra før var aktivert. Et nytt krystalltempel var plassert på moder jord. Alt var fullbrakt. Alt ble aktivert gjennom den magiske nøkkel Santa koora. Energien ekspanderte fra nord – lyset fra nord.

 

 

DESEMBER. I denne mnd skjer en stor transformasjon inn i våre hjerter. I denne mnd opplever vi alle et kvanteskifte og sprang i vår bevissthet. Dette forbereder oss på det nye året. Dette skiftet kalles ”ekspansjon av kjærlighet.” Det nye året handler om å gå dypere inn i kjernen av alt som er – vår kjærlighet til oss selv – Gud i oss. Dette skifte blir kaldt av Erkeengel Michael som oppstigning. Tidligere har dette skifte vært en indre reise for hvert år. Vi går inn i en høyere dimisjon av vår væren. Vi kan ikke dra noen andre steder nu en til hjemmet i oss selv. Samtidig som dette skjer forsvinner fryktenergier, voldeligheter og mange gamle mønster ut av vår bevissthet. Ut av dette oppstår den nye verdens virkelighet som har sentrum i hjerte av det indre Kristus barnet i oss alle. Det kan sees som den rose som hoder himmel og jord sammen. Denne krystallrosen ligger inni våre hjerter. I det nye året vil vi alle bli kjent med flyten av Gudskraftens virkelighet i sann flyt gjennom våre hjerter.

 

Kjære søstre å brødre – kjære veivisere - stå opp – stå støtt – la oss bære” Den Hellige Flammen ” fra nord LYSET I NORD ut fra våre hjerter. Santa koora la den høyeste vilje skje – det er fullbrakt.

 

Vi vil ønske dere alle ei riktig god jul og et godt nyttår fra vårt kjærlighetstempel. Vi elsker dere alle.

 

Santa koora! Stor engleklem fra oss Marita og Mari Solei

 

 

 

Ha en fredfull jul og et utviklende og godt nyttår fra oss.

Nyeste kommentarer

06.11 | 22:44

Tusen takk, Mari Solei, for at du deler din fantastiske historie🙏
Jeg er fylt av takknemlighet for at jeg er så heldig å ha kontakt med deg♥️

06.11 | 13:48

Tusen takk Mari Solei. Det er en sterk historie om Chani og Mayafolket.En sterk historie om menneskehetens gang til vi nå står her. Tusen takk

06.11 | 11:08

For meg føles ordene helt ekte og sanne i mitt hjerte, det kjennes i hele meg. Disse ordene får hele krippen til å vibrere.

06.11 | 10:58

Tusen takk ♥️ Jeg gleder meg til å i ro ta i mot den informasjon du får beskjed om å dele. Takk for at du er den du er.