Mari Solei´s Kanaliseringer

Silver light og Golden light

  

To nye energier kom inn til meg denne helgen. 

 

De kalte den Silver Light.

Hele natten igjennom kom mestrene igjennom til meg. Jeg våknet hver gang men klart ikke å bli så våken at jeg var helt klar og bevisst. Om morgenen våknet jeg med et rykk i hele kroppen. Sanat Kumara sto over meg og fortalt meg at en ny energi skulle inn på jorden. Denne energien het Silver Light. Det var en feminin energi som ikke hadde vært på jorden i hel energi før. Jeg pustet den inn med å si santa koora . Jeg opplevde at kroppen min ble innhyllet i et mykt teppe lik en bomulls energi som var helt bløt. Jeg opplevde at jeg la seg rundt alle cellene mine i den fysiske kroppen min og gjorde meg helt trygg og uten ord, tanker og følelser. Jeg ble fortalt at denne energien var viktig å få inn på jorden og ville påvirke krystallbarnene og indigobarnene som var her og som var på vei inn til oss. Den ville også påvirke alle stjernebarn og englebarn.

Den ville skape mer flyt i energiene på jorden slik at de menneskene som var komt til jorden som kom fra fjerne univers og som hadde en viktig oppgave ville mer kunne tre inn i sin nye oppgave for jorden slik det er ment. Det var som om alle høytutviklende sjeler som var her ikke kunne få gjøre sin tjeneste pga at energilinjene de skulle arbeide ifra ikke var tilknyttet det fysiske univers. Grunnen til at dette nu kunne få skje var at flere som hadde båret Atlantis energiene i dualiteten var forløst og energiene var gått tilbake til kilden for så å bli renset og healet og ført tilbake til oss som opprinnelig hel energi. Jeg fikk se at alt måtte forløses.

 

Natten etter.

Den andre energien kom inn.

De kalte den Golden Light.

Det samme skjedde denne natten. Jeg ble vekket flere ganger og husker at jeg styrte med energilinjer og planla et energiarbeid i det fysiske univers.

Jeg våknet på morgenen med orene Golden Light over netthinnen min. Jeg pustet inn energien som brann seg gjennom meg som en ild. Jeg ble flammende rød på halsen – ansiktet – ryggraden og i hendene mine. Energien var stikkende som om jeg fikk millioner av myggstikk samtidig eller akupunktur nåler. Det hele sto på i ca 1 time før energien trakk seg vekk og alt roet seg ned. Jeg opplevde en stor aktivitet i hele kroppen min som om jeg var inni en transformator hele dagen. Jeg hadde kurs i helgen og arbeidet med energi på alle plan som ikke gjorde det likere. Energiene steg og steg i meg og ut på dagen måtte jeg få 2 av kursdeltakerne til å bruke lyspust på meg fra krone ned til  rot. Hun som satt med kronechakra skulle puste inn Golden light og hun ved føttene min skulle puste inn silver light. Da opplevde de å se at hjertesentret mitt ble aktivert med en ny flamme Skaperflamme som igjen ble aktivert på jorden.

 

Mari Solei

Nyeste kommentarer

06.11 | 22:44

Tusen takk, Mari Solei, for at du deler din fantastiske historie🙏
Jeg er fylt av takknemlighet for at jeg er så heldig å ha kontakt med deg♥️

06.11 | 13:48

Tusen takk Mari Solei. Det er en sterk historie om Chani og Mayafolket.En sterk historie om menneskehetens gang til vi nå står her. Tusen takk

06.11 | 11:08

For meg føles ordene helt ekte og sanne i mitt hjerte, det kjennes i hele meg. Disse ordene får hele krippen til å vibrere.

06.11 | 10:58

Tusen takk ♥️ Jeg gleder meg til å i ro ta i mot den informasjon du får beskjed om å dele. Takk for at du er den du er.