Mari Solei´s Kanaliseringer

Mari Solei`kanaliseringer

Kjære elskede menneskebarn av jorden! 

 

Velkommen i denne dag til denne ærefulle begivenhet som har funnet sted på jorden. I denne dag hos dere forløses en stor energi ut på jorden. Vit kjære dere at dette ikke kunne ha skjedd uten at dere har sagt dere villig i denne tjeneste. Lenge har dere ventet – lenge har vi ventet på at dette kvantespranget av bevissthet kunne skje.

 

I denne dag skinner solen på deres jord og mørket er bak. Gjennom dere kjære skinner det sanne lys som er skapt av fra Enhet – kilden – GUD. I denne dag skinner deres indre barn som lenge har ventet på dette. Vi ser deres lengsel – vi ser deres tårer og vi omfavner dere for den storhet dere er. Dere er sanne mestere som er komt tilbake i denne tid og tar langsomt plass i deres hjerter og i en høyere tjeneste.

Vi fra dette ståsted som er Kristus bevisstheten fyller dere med lys og kjærlighet i glede og dans langs energilinjer av lys. Kristus frøene deres vil i denne dag forankres inn i deres indre kjerne i deres celleminne. DNA kodene deres svinger som en dans i deres kropper. Deres kropper kobles på en høyere frekvent energi som løfter dere inn i deres trygge rom.

 

Enda kan vi se at noen av dere ikke helt forstår, sliter i det mentale, føler smerte,ensomhet og sorg. I denne dag kan dere gi slipp og tillate energien dere bærer å forløses inn i den store enhet. I dag kan deres kropper få bli født på nytt.

Morgenstjerneen kjerne er dere , kjære frø bærere. Dere er Kristus bortkomne barn som vender hjem. Som lenge har vandret i liv etter liv på deres planet i leting etter kjærlighet.

I denne tid venter dere tilbake til enhet i dere selv og den indre Kristus i dere selv GUD.

 

Dere har i liv etter liv båret frøet inni dere som er åpnet gjennom Santa koora nøkkelen Det hellige hologram er forløst i deres celler og ekspanderer nu utover fra deres indre kjerne av alt liv tilbake til Alt som er – kilden GUD.

 

Engleriket og stjernerikt jubler og synger. SANTA KORA TU VER AV UNITY.

 

Ta imot denne kilde av lys og helbredende kraft inn til deres kropper og la deres kropper smelte sammen med ALT SOM ER.

Vi vil stå rundt dere i denne dag og tid på jorden og samtale med deres indre barn- Ta kontakt med oss og dere vil forstå at vi er dere og dere er oss. Ingenting har vært adskilt fra dere, det er dere selv som har adskilt dere selv gjennom en større forståelse og ekspansjon for lenge – lenge siden.

Dere bærer deres indre Kristus barn i dere alle som i denne tid vil forstå at lidelse og offerrollene er borte. Deres indre barn vil springe, danse, le og ekspandere i frihet og kjærlighet i deres indre liv. Vi ber dere om å ta imot denne kilde som renner gjennom dere som har sagt dere villig til å være de første som bærer Kristus frøene deres ut på jorden i totale kjærlighet og frihet.

Denne behandlingen som nu er klar vil være med på å gjøre menneskekroppene klare til det store kvantespranget som vil skje i årene fremover på deres planet.

Elsk deres barn og lek gjennom farger og latter. Fly som ørnen og se gjennom alt det dere er.

Spis på nytt fra det helligste rom som er åpnet og la maten deres få være føde for ny næring som fyller dere med visdom og oppfylthet i deres kropper.

Namaste!

 

OSS FRA DEN STORE ENHET OG DET TRYGGE ROM

Nyeste kommentarer

06.11 | 22:44

Tusen takk, Mari Solei, for at du deler din fantastiske historie🙏
Jeg er fylt av takknemlighet for at jeg er så heldig å ha kontakt med deg♥️

06.11 | 13:48

Tusen takk Mari Solei. Det er en sterk historie om Chani og Mayafolket.En sterk historie om menneskehetens gang til vi nå står her. Tusen takk

06.11 | 11:08

For meg føles ordene helt ekte og sanne i mitt hjerte, det kjennes i hele meg. Disse ordene får hele krippen til å vibrere.

06.11 | 10:58

Tusen takk ♥️ Jeg gleder meg til å i ro ta i mot den informasjon du får beskjed om å dele. Takk for at du er den du er.